Božićno druženje gradonačelnika Lugavića sa korisnicima JU Dom penzionera u Tuzli

Novo Tuzlanski Kanton

U duhu obilježavanja katoličkog blagdana Božića, gradonačelnik Tuzle, dr. sc. Zijad Lugavić, jutros je posjetio JU Dom penzionera u Tuzli. Tokom posjete, gradonačelnik je proveo vrijeme u srdačnom razgovoru i druženju s penzionerkama i penzionerima, izrazivši im iskrene čestitke za Božić i nadolazeću Novu 2024. godinu.

Gradonačelnik Lugavić je istakao posvećenost Grada Tuzle brizi o starijim sugrađankama i sugrađanima, te svim osobama treće životne dobi. “Zadovoljstvo mi je što smo se okupili u velikom broju da zajedno porazgovaramo, da se družimo, da baštinimo zajedništvo i zajednički život, što jeste u duhu Božića. Ovdje smo da promovišemo sve one dobre vrijednosti Tuzle, a i sve ono što nam Božić donosi. Koristim priliku da svim sugrađankama i sugrađanima Tuzle, koji slave, poželim čestit i blagoslovljen Božić”, kazao je gradonačelnik Lugavić.

Direktor JU Dom penzionera Tuzla, Mirsad Bakalović iskazao je zahvalnost gradonačelniku Lugaviću i Gradu Tuzli na kontinuiranoj podršci ovoj ustanovi, i brizi koju pružaju starijim građanima.

tuzlapress.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)