PLAVA LAGUNA – DESTINACIJA ZA ODLIČNU ZARADU I ODMOR

Nađi posao Novo

Kada kažemo Istra sve nas asocira na more, plažu i ljepote koje nudi ovaj prelijepi dio Hrvatskog mora.

Poreč, Rovinj, Umag su jedni od veoma posjećenih destinacija turista iz čitavog svijeta, koji dolaze da uživaju u miru i ljepotama Jadranske obale i onog što nudi turistička ponuda ovog kraja.

Među top ponudama hotela i smještaja koje nude mnoge kompanije u Istri posebno se ističu Valamar, Valatla, Amines laguna, ali posebno mjesto u tim ponudama zauzima kompanija PLAVA LAGUNA koja je među prvima otvorila vrata i za sezonske radnike iz Bosne i Hercegovine.

PLAVA LAGUNA je kompanija iza koje stoji već više od 65 godina uspješnog rada i razvoja i zauzima lidersko mjesto u hrvatskom turizmu.

Osnovna djelatnost Plave Lagune je ugostiteljstvo i turizam, a u destinacijama u kojima posluje – Poreč, Umag i Rijeka posjeduje 21 hotel, 10 apartmanskih naselja i 10 kampova i centar je sportskih zbivanja u Istri, posebice u Umagu, poznatije kao ATP tenis turnira u Umagu „Plava Laguna Croatia Open Umag“.

Plava Laguna u špici turističke sezone zapošljava više od 3 hiljade radnika, a godišnje ostvari preko 5 milijuna noćenja.

Međi tim radnici veliki broj sezonskih radnika dolazi upravo iz naše zemlje Bosne i Hercegovine. Šta ustvari nudi Plava laguna našim radnicima pa je interesovanje veoma veliko !? Odlična plata, besplatan smještaj i hrana su jedna od bitnih faktora koju ovu kompanuju stavljaju u sami vrh izbora naših radnika, posebno mladih, ali i onih starijih koji se odluče na dobru sezonsku zaradu.

S obzirom da je smještaj potpuno besplatan u režiji ove kompanije (kolektivni dobro organizovan smještaj, komunalije i besplatan internet), bez ikakvih dodatnih troškova, još tome kada se doda tri besplatna obroka ( tipa menze) i plus besplatan obrok kada odmarate (hranite se u hotelu gdje radite), plata koju zaradite je potpuna i veoma solidna za našu regiju i minimalna je otprilike neto oko 800 do 850 eura koji su vaši u potpunosti bez ikakvih troškova prema poslodavcu. Tokom 2024. u Plavoj Laguni očekuju povećanje plaća, uz mjesečni prihod od više od 1.000 eura. Najkvalificiraniji radnici s većim stažem, zarađivat će i više od toga.

Na ovu cifru se još dodaju i narađeni sati koje dobijate kada dođete sa sezone kod kuće, isplata božićnice s razmjerno broju provedenih mjeseci u sezoni, mnoge nagrade i premije u toku sezone. Da ne govorimo o moru i ljepotama koje vas okružuju i daju Vam dodatni stimulans u radu ma koju god vrstu posla obavljali.

U globali PLAVA LAGUNA je puni pogodat ukoliko se odlučite da budete dio ove kompanije kao sezonski radink iduće godine.

Ukoliko želite da se prijavite možete i putem ovoga linka: https://posao.plavalaguna.com/hr/prijava-zaposlenje-plavalaguna?fbclid=IwAR1u6dyR0Om4LsYPCP6dN-j0V4pfbpxgxg46dqtUY-fRFx5fBddgGpiFNEs

ili da dođeje u Doboj i Banju Luku 17. januara 2024. godine ili Tuzlu 18. januara 2024. godine.

Radio Inat BiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)