U povodu 1. maja – Međunarodnog praznika radaJavna čestitka premijera TK Irfana Halilagića

Novo Tuzlanski Kanton
U povodu 1. maja – Međunarodnog praznika rada premijer Tuzlanskog kantona Irfan Halilagić upućuje javnu čestitku u kojoj stoji:

„U ime Vlade Tuzlanskog kantona i u svoje ime svim građanima Tuzlanskog kantona upućujem čestitke u povodu prvog maja – Međunarodnog praznika rada.

Ovaj praznik simbol je borbe za radnička prava i afirmiše istinske društvene vrijednosti – rad, razvoj i izraz je radničke solidarnosti. Zbog toga nas Prvi maj snažno podsjeća na potrebu da svakodnevno ulažemo maksimalne napore kako bismo mijenjali društveno stanje konstatno mijenja na bolje.

Dragi građani Tuzlanskog kantona, želim da 1. maj i ove godine proslavite u tom duhu i nastojanju da zajednički stvaramo bolje i prosperitetnije bosanskohercegovačko društvo, u kome će se kontinuirano poboljšavati položaj radnika, afirmisati radnička i ljudska prava i stvarati ambijent za otvaranje novih radnih mjesta

Uz iskrene čestitke, svim građanima Tuzlanskog kantona želim da u miru i dobrom raspoloženju provedu predstojeći praznik rada.“

(tuzlarije.net)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)