UG INAT: NOVE IDEJE I NOVE AKTIVNOSTI !

Gornja Tuzla Novo

Večeras 8.5.2023. godine sa početkom u 18 sati održan sastanak Upravnog odbora Udruženja Inat Gornja Tuzla.

Tema sastanka je bila Plan aktivnosti u daljem radu UG INat, kao i dopuna Upravnog odbora .
U narednom periodu UG Inat će u sklopu važnijih datuma vezanih za Gornju Tuzlu organizovati manifestacije šireg karaktera zajedno sa aktivnim Udruženjima i organizacijama koja graviraju na ovom području.


Povezivanje i realizacija projekata vezana za promociju i popularizaciju Gornje Tuzle bi će prioritetan zadatak ovog Udruženja.

  • Svakim danom smo sve jači i potpuniji u smislu jačanja kvaliteta Upravnog odbora i ideja koje će naše Udruženje realizovati u toku ove godine. Naravno uska saradnja sa Medžlisom Islamske zajednice Gornja Tuzla, Osnovnom školom “Gornja Tuzla” i KUD-om G.Tuzla, kao i svim organizacijama koje podržavaju ideje našeg udruženja će biti okosnica dobre organizacije i realizacije istih. Potporu svemu daje naš i Vaš Radio INAT BiH GT koji će sve naše aktivnosti na adakvatan način propratiti – ističe Amir Memišević prvi podpredsjednik UG Inat G.Tuzla.

Večeras je takođe i dopunjen Upravni odbor novim članovim i to za drugog podpredsjednika izabrana je gospođica Sanela Čorbić, za zapisničara i predsjednika odsijeka za ritmiku i ples gospođica Irmela Malagić i kao novi član odbora Samir Spahić, predsjednik odsijeka za tehničku podršku.

  • Zadovoljstvo mi je biti dio nekih novih promjena koje će se zasigurno doprinijeti boljoj prezentaciji naše Gornje Tuzle – naglašava novoizabrana podpredsjenica UG Inat G. Tuzla Sanela Čorbić.
  • Moj skromni doprinos Udruzenju je uvijek bio cijenjen, nekada kroz Radio Inat, a nadam se i sada kroz UG Inat i novi Upravni odbor. – naglašava Samir Spahić predsjednik odsijeka za tehničku podršku UG Inat.
  • Najmlađi sam član odbora, ali zasigurno ću se truditi da ispunim očekivanja koje je pred mene stavio ovaj Upravni odbor – kaže za radio Inat Irmela Malagić novoizabrani zapisničar i predsjednik odsijeka za ritmiku i ples udruženja.

Na karaju pozvani su svi građani Gornje Tuzle da se uključe u Udruženje Inat i daju svoje ideje i pomognu u realizaciji istih zajedničkim snagama.

Radio Inat BiH GT

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)