WEB PORTAL RADIO INAT GORNJA TUZLA PONOVO SA VAMA

Gornja Tuzla Novo

Udruženje građana Inat Gornja Tuzla je unazad nekoliko sedmica imala sastanak na kome se razgovaralo izmjenama i dopunama Upravnog odbora, kao i o planovima i ciljevima daljeg rada ovog udruženja.

Jedna od tačaka je svakako bila i ponovno pokretanje web portala www.radioinat.ba koji djeluje u okviru Udruženja kao okosnica ciljeva rada i promocije mjesta i grada u kojem udruženje djeluje.

Web portal radioinat.ba postoji već duži niz godina, jedno vrijeme i kao web radio sa audio emisijama, kasnijih godina kao web portal koji bilježi i prati sva dešavanja u Gornjoj Tuzli, BiH i Svijetu.

Uprkos, jednim dijelom nerazumijevanja određenih lokalnih struktura s pram ovog medija, web portal se održao dugi niz godina izgrađujući svoj imidž i van granica naše zemlje, sticajući web prijatelje širom regije, kao i šireći krug pratilaca I čitalaca portala.

Novi upravni odbor Udruženja napravio je prvi korak u okviru svojih zadatih ciljeva uz potporu iskazanih prijatelja portala Almira Hajdarevića i donatora Medžlisa Islamske zajednice Gornja Tuzla koji su odvojili sredstva i vrijeme da naš portal ponovno ugleda svjetlo dana, pa se istim iskreno zahvaljujemo.

Već spomenuti prijateljski portali širom naše regije poput Turskog-TRT Balkan, Hrvatskih Istarski glas i Rijeka Danas, Srbijanskih Beogran.in, kao i domaći Faktor.ba, Saff.ba, Tuzlarije, Tip.ba, Tuzlapress, Dosije.ba SportCentar i bratski Inat Sarajevo, će nam takođe prižiti podršku svojim dostupom informacijama i pomoći nam da naš portal bude izuzetno prepoznatljiv i u regiji.

Lista prijateljskih portala će se takođe proširiti saradnjom našeg portala sa mnogim portalima u regiji, time promovišući naše mjesto Gornju Tuzlu, grad Tuzlu i domovinu Bosnu i Hercegovinu.

Novi upravi odbor Udruženja Inat je tako već u samom začetku svoga rada uspio uraditi veliki posao aktivirajući jedan od najvažniji segmenata našeg društva sedmu silu-medij, koji će svojim radom prezentovati sva događanja, kako u našem mjestu Gornjoj Tuzli, gradu Tuzli, TK, tako i širom svijeta.

Još jedom se zahvaljujemo prijatelju našeg portala donatoru Medžlisu Islamske zajednice Gornja Tuzla i Salih ef. Jusiću  i našem Almiru Hajdareviću koji je složio i uljepšao izgleda portala radioinat.ba .

Radio Inat BiH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)