Za meč Željezničar – Neftci: Rasprodane istočna i zapadna tribina Grbavice

Novo Sport

Nakon prvog dana prodato je 60 posto kapaciteta stadiona Grbavica za meč drugog pretkola Konferencijske lige Željezničar – Neftci.

Istočna i zapadna tribina su rasprodane, a sutra će u prodaji biti ulaznice za južnu i sjevernu tribinu, saopštio je sarajevski premijerligaš.

“FK Željezničar zahvaljuje vjernim navijačima i članovima Kluba na izuzetnom interesu za predstojeći spektakl protiv Neftcija. Istovremeno, naglašavamo da je Klub razmatrao angažman agencije i opciju online kupovine ulaznica, ali u ovom trenutku tehnički nije bilo moguće osigurati da samo aktivni članovi Kluba imaju prednost prilikom online kupovine na što je utjecao i mali vremenski rok za pripremu. Naš prioritet su aktivni članovi, a uzimajući u obzir trenutnu infrastrukturu, to je jedini razlog zbog čega se prodaja ulaznica vršila u Shopu FK Željezničar.

Prodaja ulaznica nastavlja se sutra od 9:30 sati u Shopu FK Željezničar. Ulaznice i sutra mogu kupiti samo aktivni članovi Kluba”, navodi se u objavi kluba s Grbavice.

scsport.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)